Eerste najaarssessie Plug in – Plug out in Café Gelderingen van start

Mouldy-T. Foto: Eigen foto

In Café Gelderingen wordt zondag 9 oktober de eerste najaarssessie van Plug in - Plug out gehouden.

Zoals gebruikelijk belooft het weer een heerlijke muzikale middag te worden. Deze keer zal de Blues- en rockband Mouldy -T de hoofdact vormen en met een aantal lokale inpluggers wordt het programma compleet gemaakt.

Mouldy-T is een band die de sporen al verdiend hebben. De band omschrijft hun muziek als rauwe swingende city blues. Chicago blues, opzwepende boogie, rauwe stampers en slow blues kenmerken de stijl.

De vijf ervaren muzikanten voelen zich thuis op een groot podium maar kunnen ook prima uit de voeten in de kroeg. Zowel semi-akoestisch als elektrisch staan ze garant voor een topoptreden .

Bijzondere aandacht dit keer ook voor de jongste inplugger Kees Dorenbos. Deze 11 jarige enthousiaste gitarist, die overal wil spelen waar een gitaar staat, zal de gasten verbazen met zijn gitaarspel.

Gitarist Erben Hof maakt het programma compleet. Erben speelt blues-rock en staat op het punt door te breken als gitarist in een veelbelovende band.

De sessie begint om 15.30 uur in Café Gelderingen.

De Plug in- Plug out sessie is bedoeld om aankomend talent en bands een open podium te bieden, hun muziek te promoten en om muzikanten met elkaar in contact te brengen.

De entree is gratis.

Wie ook een keer gebruik wil maken van het open podium, kan zich aanmelden via pluginplugout@ziggo.nl

Nieuws

menu