Kaarten nieuw theaterseizoen vliegen de toonbank over

Lenette van Dongen is na lange tijd weer terug op het toneel van De Meenthe.

Lenette van Dongen is na lange tijd weer terug op het toneel van De Meenthe. Foto: ALEK_web

De kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen is gestart en de kaarten vliegen de digitale toonbank over. Het gaat zo hard dat topacts zoals Bert Visscher en Miss Montreal al uitverkocht zijn.

De hardlopers zijn onder andere Richard Groenendijk en The Chicago Funk. De Earth Wind & Fire tribute band is bekend van het SBS6 programma Battle of the Bands. Daarna volgt Lenette van Dongen, die na lange tijd weer terug is op het toneel van De Meenthe. Ook op voorstellingen van regelmatig terugkerende artiesten zoals Daniël Lohues en Tineke Schouten is een run op de kaarten te zien.

In de kleine zaal is de voorstelling ‘Best of’ van Tobi Kooiman gewild. Sinds de previewavond op 11 mei, waar hij zich presenteerde, is driekwart van de kaarten al verkocht. Naast Tobi Kooiman zijn Fabian Franciscus en Marjolein van Kooten hardlopers in het DYKA Vestzaktheater.

Bezoekers kunnen op de website van De Meenthe tijdens het bladeren door de voorstellingen, een golden ticket vinden. Zo maken zij kans op één van de vijf pluspassen voor het nieuwe theaterseizoen. Winnaars kunnen met deze pas gratis naar alle niet uitverkochte professionele voorstellingen.