Magnetic Spacemen brengt energieke show in De Buze

Magnetic Spacemen. Foto: André Meijer

In Poppodium De Buze speelden zaterdagavond twee rockbands. The Ballad Bombs uit Eindhoven begon de avond. De concertzaal van De Buze werd gevuld met pure stonerock.

De band bestaat uit drie muzikanten maar het geluid dat de heren produceren doet vermoeden dat er veel meer mensen op het podium staan. Inclusief driestemmige zang wisten zij het aanwezige publiek voor zich te winnen. „Goede band!”, was een veelvuldig te horen commentaar vanuit het publiek.

Na The Ballad Bombs betrad Magnetic Spacemen het podium. De band van zanger-gitarist Sam Pols, afkomstig uit regio Steenwijk, speelde ongeveer 5 jaar geleden voor het laatst in De Buze. Het was toen de eerste show in de huidige bezetting. Inmiddels is de band veel mooie optredens verder en heeft al twee volwaardige albums gepresenteerd. Magnetic Spacemen geeft een energieke show. Een mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en 60’s beat verpakt in aanstekelijke nummers.

De band wist De Buze volledig voor zich te winnen. „Wat leuk dat jullie er allemaal zijn”, schreeuwde Sam in de microfoon. Er klonk luid applaus en de band tikte af. Magnetic Spacemen leverde een mooie lange show af. De band wist het publiek van het begin tot het eind te boeien.

Nieuws

menu