Plug in – Plug out met B’84 en Eline & Friends

De derde, en tevens laatste Plug in – Plug out sessie van 2022 wordt gehouden op zondag 11 december. De hoofdact van de Plug in- Plug out sessie in Café Gelderingen wordt verzorgd door de formatie B’84.

Deze band uit Wolvega speelt muziek in de genres Rock ‘n Roll, Nederpop & Blues. B’84 is ontstaan als gelegenheidsformatie in Wolvega. De roots liggen in Pub’84 waar het project gestart is en waar de band hun naam aan heeft ontleend.

Inmiddels is het geen project meer maar een band die plezier gezelligheid predikt en waarbij de inbreng van het publiek ook erg belangrijk is. De muziek van B’84 klinkt als: Rolling Stones, Sweet, De Dijk, Normaal. Het repertoire van B’84 bestaat uit covers waar de band een verassende draai aan geeft.

De talentvolle zangeres Eline Van Zwieten, die tijdens de vorige sessie in het bomvolle Café Gelderingen al indruk maakte zal ditmaal met de gelegenheidsband Eline & Friends als primeur zowel akoestisch als versterkt enkele nummers spelen.

Deze laatste sessie van dit jaar belooft ook nu weer een muzikaal feest te worden.

De Plug in- Plug out sessie is bedoeld om aankomend talent en bands een open podium te bieden, hun muziek te promoten en om muzikanten met elkaar in contact te brengen.

De aanvang is om 16.00 uur en de entree is gratis. Een vrijwillige gift is altijd welkom.

Wie ook een keer gebruik wil maken van het open podium, kan zich aanmelden via pluginplugout@ziggo.nl.
Nieuws

menu