Relatieconcert Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso' in De Meenthe

Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso. Jarno Kraayvanger

In samenwerking met de bestuurders van de gemeenten Steenwijkerland en Westerveld biedt de Koninklijke Landmacht de inwoners van de gemeenten wederom een relatieconcert op woensdagavond 12 oktober aan. De Landmacht brengt op deze muzikale wijze de onderlinge verbondenheid in de regio tot uitdrukking en is dankbaar voor het draagvlak waar ze op mag rekenen.

De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’, onder leiding van dirigent Tijmen Botma verzorgt het concert in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. Dit beroepsorkest van de Landmacht brengt een zeer afwissend programma waarin de veteraan een belangrijke plek inneemt. Speciaal hiervoor is een nieuwe veteranenmedley geschreven. Ook zal de zeer getalenteerde zanger Kilke John een aantal nummers vocaal ondersteunen. Gastheren tijdens het concert zijn burgemeester Rob Bats van de gemeente Steenwijkerland, burgemeester Rikus Jager van de gemeente Westerveld en Regionaal Militair Commandant Noord, kolonel Klein Schaarsberg van 43 Gemechaniseerde Brigade uit Havelte.

De zaal van het theater is geopend vanaf 19.30 uur en de entree is € 2,50, u krijgt hiervoor een kopje koffie of thee. Het concert vindt plaats tussen 20.00 uur en circa 22.00 uur. De kaartverkoop gaat via www.demeenthe.nl of gemeentehuis.

Nieuws

menu