Start kaartverkoop theaterseizoen De Meenthe

De Meenthe heeft weer een divers programma komend seizoen.

De Meenthe heeft weer een divers programma komend seizoen. Foto: Aangeleverd

De kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen van Rabo Theater De Meenthe start komende vrijdag om 10.00 uur. De voorstellingen van seizoen 23/24 zijn al online te bekijken op de website van het theater, demeenthe.nl. ‘Vrienden van De Meenthe’ kunnen nu al bestellen.

Het programma bevat nieuwe festivals, concerten en veel theater in alle soorten en smaken. Denk aan Willy Wartaal, Lenette van Dongen of Wie is er bang voor Virginia Woolf en de veelgeprezen internationale podiumsensatie ‘Whitney - Queen of the Night’ uit Groot-Brittannië. Ook Bert Visscher komt naar Steenwijk met zijn cabaretprogramma ‘Dat zie je een ander niet doen’.

Ook opkomende artiesten zoals N00B, Sezqin Gülec, Boban Benjamin Braspenning en Joia zijn geprogrammeerd. In het genre toneel staat de veelgeprezen Anne Wil Blankers met de voorstelling Fokkers, Blankers en Tol. Daarnaast komt de opvolger van de succesvolle reeks van Hendrik Groen, Rust en Vreugd. Voor de jonge theaterbezoekers heeft De Meenthe onder andere De gierige koning, Rapunzel de muscial, Peppa Pig, Mees Kees en sprookjes op zondag.

Donderdagavond 11 mei is de previewavond met spannende en hilarische optredens van artiesten. De aanvang is 20.00 uur.

Voor meer informatie: www.demeenthe.nl .