Stichting Kopje Cultuur zoekt doeners voor komend festival

Acrobatiek in park Rams Woerthe.

Acrobatiek in park Rams Woerthe. Foto: Sieb van der Laan

„Cultuur verbindt en verrijkt onze samenleving. Daarom doet Stichting Kopje Cultuur een oproep aan alle vrijwilligers die willen bijdragen aan Kopje Cultuur 2023”, zegt Luc Greven, voorzitter van Kopje Cultuur.

„Dit is het jaar waarin we de kracht van cultuur als verspreider van geluk benadrukken. Of je nu helpt als gastheer/ -vrouw bij het evenement, meedenkt over ludieke campagnes of de denktank ondersteunt, jouw bijdrage is van onschatbare waarde. Samen kunnen we ervoor zorgen dat cultuur voor iedereen toegankelijk is”, roept voorzitter Luc Greven op.

Op vrijdagavond 2 juni 2023 houdt Kopje Cultuur een avond voor de vrijwilligers en iedereen die hierin geïnteresseerd is. „We blikken samen vooruit op ons fantastische festivalweekend in september.” Want Roel van de Zweerde doet de programmering voor de aankomende editie uit de doeken. Ook praat Luc Greven de mensen bij over de ambities van de stichting voor de komende jaren. „Verder is er volop ruimte om tips uit te wisselen met het bestuur en om meer te weten te komen van jouw bijdrage aan onze organisatie”, zegt Luc Greven.

Er zijn de volgende vacatures: gastheer/gastvrouw, sterke of handige handen voor de opbouw op de locaties, een relatie-administrateur, contentmaker, kanaalcoördinator (social media) en tekstschrijver.

De avond is in Pannenkoekboerderij Steenwijk (Meppelerweg 89). Inloop is vanaf 19.30 uur. Het programma start om 19.45 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Aanmelden voor deze avond kan via info@kopjecultuur.nl .