The Swinging Stones viert jubileum met reeks concerten

A-capellakoor The Swinging Stones uit Steenwijk bestaat 20 jaar. Foto: Aangeleverd

The Swinging Stones bestaat 20 jaar. Het à capellakoor uit Steenwijk bestaat uit vrouwen en staat onder leiding van Mirjam Cornelisse. Om dit jubileumjaar te vieren heeft het koor dit jaar een aantal concerten gepland, door het hele land.

Volgens de leden van het vrouwenkoor is samen zingen een feest, niet alleen voor henzelf, maar ook voor het publiek. De zangeressen beleven veel plezier aan het zingen wat hen positieve energie geeft. Bij The Swinging Stones draait het om gezellig samen zijn, genieten en plezier maken, en dat wil het a-capellakoor delen.

In Steenwijk treden ze op met het Westlands Mannenkoor in de Grote Kerk op 21 april. De kaarten voor dit concert zijn te krijgen via de website vanplan.nl. Uiteraard doet het koor ook mee aan Kopje Cultuur in september en geven ze 16 december een kerstconcert in de RK kerk in Steenwijk. Eerst treedt The Swinging Stones nog op in Drachten, op 16 april tijdens het Balkfestival en doet het à capellakoor mee aan het Fulco Festival in IJsselstein op 13 mei.

Nieuws

menu