Vader en dochter Visserman exposeren tijdens Kerstrondje Oldemarkt

Harm en Corine.

Harm en Corine. Foto: Aangeleverd

Op 17 december zal er in Oldemarkt weer een Kerstrondje gehouden worden. Aan bezoekers, zowel jong als oud, worden sfeervolle belevenissen en activiteiten op verschillende locaties in Oldemarkt aangeboden. Op meerdere adressen kunnen bezoekers aanwaaien voor een gratis workshop, tentoonstelling, proeverij, muziek en zoveel meer wat Oldemarkt in kerstsfeer jong en oud aanbiedt.

In het atelier van Harm Visserman zullen vader en dochter (Corine Krijnen-Visserman) een kleine expositie houden. Corine is geboren Oldemarkter en nu zelfstandig grafisch vormgever en illustrator. Ze zal geïnteresseerden haar werk laten zien en een workshop geven over sfeervolle winterillustraties maken met verschillende technieken (aquarel, potlood, acryl en digitale technieken).

Harm werkt met krijt en inkt. Met krijt worden pastelschilderijen gemaakt en met inkt worden (pen-)tekeningen, kleurenhoutsnedes en linosnedes gemaakt. Hij zal laten zien hoe het drukken van lino- of houtsnedes gaat. Ook mag de bezoeker zelf een werkje drukken op de drukpers.

Het atelier aan Burgemeester Kuiperslaan 95 in Oldemarkt is van 10.30 tot 16.30 uur geopend.