De Meenthe geeft voorproefje op nieuw seizoen met artiesten en cabaret

Als afsluiting speelde de bluesrock groep AJPlug uit Grolloo de pannen van het dak.

Als afsluiting speelde de bluesrock groep AJPlug uit Grolloo de pannen van het dak. Foto Hans Schoo

De aftrap van het nieuwe theaterseizoen is donderdagavond 11 mei. Bezoekers krijgen een gratis inkijkje in het nieuwe seizoen 2023-2024. Aan de hand van films en videoboodschappen worden er voorproefjes gegeven van verschillende voorstellingen en er zijn optredens van diverse artiesten, waaronder AJ Plug en Joia. Verder wordt het lachen geblazen met Theatergroep op Woensdag, Tobi Kooiman en Boban Benjamin Braspenning.

Daarnaast worden er spannende en leuke trailers van diverse artiesten en voorstellingen getoond. De avond wordt gepresenteerd door Joey Teekamp.

Voorafgaand aan de previewavond is er in het theaterrestaurant ook een kennismakingsactie. Een voorproefje van het nieuwe seizoen is een 3-gangen menu voor € 29,50 (excl. drankje). Het menu bestaat uit een proeverij van voorgerechten, een hoofdgerecht (keuze uit: vlees, vis of vegetarisch) en een proeverij van desserts.

Na afloop van de previewavond is het mogelijk om als één van de eersten kaarten te reserveren. De reguliere verkoop start vrijdag 12 mei om 10.00 uur. Reserveer gratis kaarten voor de previewavond op donderdag 11 mei, aanvang 20.00 uur. Meer info & tickets: www.demeenthe.nl .

Word Vriend

Wil je eerder kaarten reserveren en de mooiste plekken kunnen kiezen? Word dan Vriend voor slechts 25 euro. Als Vriend van Rabo Theater De Meenthe kun je al vanaf maandag 8 mei om 10.00 uur kaarten reserveren. Daarnaast profiteer je van speciale Vriendenaanbiedingen en je steunt hiermee de verdere ontwikkeling van de podiumkunsten in Steenwijk.