Cabaretgroep Twee Recht Twee Averecht komt met 'beste show ooit' naar Willemsoord: 'Zelf lachen en de mensen laten lachen, dat is het allerbelangrijkste'

Cabaretgroep Twee Recht Twee Averecht mag weer het podium op. De komende maanden staan er vijf shows op de rol bij Eethuys De Steen in Willemsoord. Volgens Alie Stroeve, lid van het eerst uur, wordt er voor deze show weer getapt uit het persoonlijke leven van de leden. „We kunnen geen nee zeggen, dat heeft onze generatie nooit geleerd. Dat is eigenlijk een beetje de rode draad van de show.”

Voor inspiratie van de show 'Valse Trek' konden Lucina Bolding, Janet Marks, Janet van Veen en Alie Stroeve tappen uit hun persoonlijke leven.

Voor inspiratie van de show 'Valse Trek' konden Lucina Bolding, Janet Marks, Janet van Veen en Alie Stroeve tappen uit hun persoonlijke leven. Foto: Twee Recht Twee Averecht

Het nieuwe programma van de groep heet ‘Valse Trek’ en volgens Stroeve werd de nieuwe show tot nu toe erg goed ontvangen. „Afgelopen oktober hebben we onze try-out gehad. Dan nodigen we altijd wat mensen uit die er verstand van hebben en volgens hun was het de mooiste show die ze ooit van ons gezien hebben. Dat geeft wat druk en dat legt de lat hoog, maar het gaf ons ook veel zelfvertrouwen natuurlijk.”

Nieuws

menu