De Roofvogelhoeve organiseert Dieren-Doe-Dag: opbrengsten voor Oekraïense kindvluchtelingen

Roofvogeldemonstratie.

Roofvogeldemonstratie. Foto: Andre Weima Fotografie

De Roofvogelhoeve organiseert op zondag 27 maart een Dieren-Doe-Dag om geld in te zamelen voor de kindvluchtelingen uit Oekraïne. Alle activiteiten zullen plaatsvinden op het terrein van De Strandhoeve in Baarlo bij Blokzijl. Het programma gaat om elf uur van start.

Op het programma staan een politiehondendemonstratie, een reptielendemonstratie en een demonstratie schapen drijven. Ook verzorgt De Roofvogelhoeve zelf een roofvogeldemonstratie.

Daarnaast zijn er op het terrein ook andere dingen te doen en te zien. Zo is er een kettingzaagkunstenaar aanwezig om een uilenbeeld te maken. Dit kunstwerk zal aan het einde van de dag verkocht worden aan de hoogste bieder. Ook kunnen bezoekers boogschieten en klimmen in de klimtoren, is er een verloting en zijn er alpaca’s die gevoerd en geknuffeld kunnen worden.

Inloop is mogelijk vanaf 10.30 uur. Kinderen van 0 tot 3 jaar mogen gratis meedoen. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar is de toegangsprijs €5,00, voor bezoekers van 13 jaar en ouder is dit €7,50. Oekraïense vluchtelingen die in Nederland verblijven krijgen gratis toegang tot het evenement.