Demonstraties, workshops, proeverijen, straattheater en livemuziek tijdens Sfeervol Diever

Sfeervol Diever. Foto: Marius Visser

Sfeervol Diever wordt zaterdag 10 december voor de negende keer gehouden. Tussen 18.00 en 22.00 uur zijn de deuren van 35 ondernemers geopend. Er zijn demonstraties, workshops, proeverijen, straattheater en er is livemuziek.

Om 18.00 uur opent burgemeester Rikus Jager het evenement bij Jan Thijs Seinenhof aan De Wijert samen met de Midwinterhoornblazers. Op verschillende plekken laten Blaoskapel de Zendestriekers en de Hoogeveense Harmonie van zich horen. De Heeren van Diever zingen uit volle borst bij Jan Thijs Seinenhof en Brassband Advendo speelt in de Kruiskerk.

Treintje

Op het terras van Eethuis ’t Keernpunt treedt popkoor JICI POP op. Laat je verder op verschillende plekken in Diever verrassen door de straattheateracts. Er rijdt die avond een treintje door Diever langs alle bezienswaardige plekken.

In het paviljoen op de Brink ontmoet je de agrarische ondernemers uit Westerveld. Woon, kleding & cadeau winkel In den Uylenbal organiseert samen met kapsalon Hair to Day een modeshow. Er is een catwalk aan de Peperstraat. De eerste ronde is om 19.00 uur, de tweede ronde om 19.45 uur en de laatste om 20.30 uur. Bij Aangenaam Olde Horst/Aangenaam Catering aan de Hoofdstraat organiseert Serge Bierhuizen een BBQ wedstrijd. Een vakjury beoordeelt de BBQ prestaties over twee ronden en de winnaar wordt de ‘BurgeRmeester van Westerveld 2022’.

Nieuws

menu