Dierenpark Taman Indonesia wint zilveren ANWB award bij verkiezing het ‘Leukste uitje van Overijssel 2020’

Marlissa en Henk Wareman van Taman Indionesia. Eigen foto

Kallenkote - Dierenpark Taman Indonesia is een van de leukste uitjes van Overijssel. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Overijssel 2020’. Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen vandaag de zilveren award. De gouden award ging naar de Flierefluiter. De bronzen award ging naar Kinderboerderij Dondertman.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht. Dierenpark Taman Indonesia scoort, naast veel stemmen, het hoogste op de onderdelen sfeer, personeel en faciliteiten. Een greep uit de reacties over de zilveren winnaar: ”Het is steeds weer een verademing om aldaar te vertoeven. Het voelt waarachtig als ‘thuiskomen’. ‘De verscheidenheid hetgeen dit park aan kan bieden maakt ze uniek in hun soort dierenpark. De kleinschaligheid doet als een intiem park aanvoelen. Leuke shop aanwezig en genoeg verschillende soorten evenementen die ze gedurende het jaar aanbieden hetgeen uitnodigt om er weer heen te gaan. Met andere woorden: een echte aanrader!’ ‘Een heel gezellig park. Het biedt iets anders dan andere parken en ook nog heerlijk eten en lekkere hapjes. Een prima aanbod van exotische dieren en erg vriendelijk en aardig personeel.’

Dierenpark Taman Indonesia is in februari de voorjaarsvakantie geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Zie voor meer informatie op de website www.taman-indonesia.nl .

Nieuws

menu