Drenthe geeft bijna een ton subsidie aan Koloniën van Weldadigheid

Frederiksoord - De Koloniën van Weldadigheid ontvangen bijna een ton subsidie van de provincie Drenthe. Het geld is bedoeld voor vijf projecten die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het gebied rond de koloniën in Frederiksoord en Veenhuizen.

De acteurs die vanuit het kolonistenhuisje aan de Hooiweg in Frederiksoord bezoekers meenemen in de geschiedenis van de Koloniën van Weldadigheid, zitter er straks ook in de wintermaanden warmpjes bij.

De acteurs die vanuit het kolonistenhuisje aan de Hooiweg in Frederiksoord bezoekers meenemen in de geschiedenis van de Koloniën van Weldadigheid, zitter er straks ook in de wintermaanden warmpjes bij. Eigen foto

De toezegging van de provincie is in Frederiksoord met gejuich ontvangen. Ook door voorzitter Bob Veldman van Stichting Weldadig Oord in Frederiksoord. Hij vertegenwoordigt bijna tachtig recreatieve en toeristische ondernemers uit de Koloniën van Weldadigheid, die samen het unieke verhaal van het gebied uit willen dragen en het gebied rond Frederiksoord nog verder op de kaart willen zetten.

Nieuws

Meest gelezen