Maud is blij dat ze zonder pruik op de fiets kan. Boer zoekt Vrouw is voorbij, wij gingen op bezoek bij Evert op de boerderij

Evert en Maud in hun natuurlijke habitat: de boerderij. Eigen foto

Deze krant ging op bezoek bij Maud en Evert in Ruinerwold. Hoe vergaat het ze nu het Boer zoekt Vrouw-seizoen ten einde is gekomen?

Op het erf van boer Evert Hoorn (58) is het alsof Boer zoekt Vrouw nooit heeft plaatsgevonden. Rust, reinheid en regelmaat heersen op de melkveehouderij. Zijn broer Koop en Evert zijn – zoals we ze kennen – hard aan het werk.

Ook Maud is er: zij heeft zich ontfermd over een vroeggeboren kalfje dat extra zorg en liefde nodig heeft. Het stel laat weten voorlopig geen interviews te geven, maar wil wel even op de foto.

Iedereen maakt het goed

Zij kijken met plezier terug op de deelname aan het programma, hoewel het behoorlijk hectisch was. ,,Het werk gaat natuurlijk gewoon door”, vertelt Evert. Maud is vooral opgelucht dat zij weer zonder pruik op de fiets kan stappen. Zij mocht namelijk niet herkend worden totdat het seizoen afgelopen was.

Ook met Koop gaat het goed. Vlak voor de opnames van de logeerweek kreeg hij een ongeluk, maar na meerdere operaties is hij weer helemaal op de been.

Nieuws

menu