Icare, Noorderboog en Isala organiseren online Carrièrecafé

Een workshopruimte van Isala.

Een workshopruimte van Isala.

Icare Verpleging en Verzorging, Noorderboog en Isala organiseren een online Carrièrecafé op woensdagavond 8 juni van 19.00 tot 21.15 uur. De zorg heeft zovéél mogelijkheden. Dit is een leuke manier voor geïnteresseerden om zich online te oriënteren. Wie op zoek is naar een opleiding of ander werk kan zo kennis maken met deze organisaties.

Het Carrièrecafé is bedoeld om geïnteresseerden kennis te laten maken met loopbaanmogelijkheden in de wijkverpleging, ouderenzorg en ziekenhuiszorg. In korte workshops komen professionals aan het woord die vertellen over hun werk en de mogelijkheden die er binnen de organisaties zijn. Deelnemers kunnen in gesprek gaan met de professionals en vragen stellen.

Het online Carrièrecafé is voor iedereen die interesse heeft in een opleiding of baan in de zorg. Ook verpleegkundigen en verzorgenden die al een tijdje werken en zich willen oriënteren op een vervolgstap kunnen deelnemen. Meer informatie over het programma en de workshops is te vinden op: https://werkenbijicare.nl/carrierecafe .

Om deel te kunnen nemen is het vooraf aanmelden bij één of meerdere workshops van belang.