Kerstconcert Meppeler Muziekfestival

Het concert is in De Samenstroom.

Het concert is in De Samenstroom. Foto Protestantse Gemeente Meppel

Het bestuur van de Stichting Meppeler Muziekfestival prijst zich gelukkig om opnieuw het jaarlijkse Kerstconcert te kunnen organiseren. Na een lange periode waarin tweemaal door corona moest worden afgezien van deze mooie traditie, kan er aanstaande zaterdag gelukkig weer met publiek gemusiceerd worden.

Op zaterdag 17 december om 20.00 uur is er in de Samenstroom aan de Groenmarktstraat 2 het jaarlijkse Waarborgfonds Kerstconcert. Dit jaar voor de 22e keer.

De deelnemers aan dit concert zijn de muziekvereniging Euphonia uit Nijeveen, het Meppeler Mannenkoor en twee jeugdige solisten Coen Manche en Victor Beck. Zij spelen piano en accordeon. In een sfeervol verlichte kerk wordt een gevarieerd programma uitgevoerd. Daarbij is er gelegenheid om, samen met koor en orkest, bekende Kerstliederen te zingen.

Ook dit jaar is het dankzij subsidie bijdragen weer gelukt, om de kosten laag te houden. Kaarten á €10,00 zijn te bestellen via: of verkrijgbaar bij Boekhandel Riemer Barth aan de Woldstraat 5 Meppel. Daarnaast is het mogelijk om op 17 december kaarten te kopen bij de kerk.