Koor Puur Zang Drenthe geeft zondag haar eerste concert

Het koor Puur Zang Drenthe. Foto door het koor aangeleverd.

Koor Puur Zang Drenthe geeft zondagmiddag 19 maart haar eerste concert. Bijzonder is dat het koor samen zingt met Koor Puur Zang Amsterdam. Beide koren staan onder leiding van Maurice Sonnenschein.

De koren zingen samen delen uit de Saint Nicolas Cantate van Benjamin Britten en werken van onder anderen Edward Elgar en Henry Purcell. Muzikale bijdragen aan dit concert worden geleverd door tenor solist Livio Gabrielli, organiste Susanna Veerman en violistes Hellen Hoorn en Gerda van Donk.

Gemengd Koor Puur Zang Drenthe is eind 2021 opgericht en heeft leden uit heel Westerveld en omgeving. Het koor repeteert elke eerste zaterdagmiddag van de maand in het Jan Thijs Seinenhof in Diever.

Het concert vindt zondagmiddag plaats in de Pancratiuskerk te Diever om 15.00 uur. Kaarten in de voorverkoop € 12,50 euro zijn te bestellen bij leden van het koor of door overmaking op bankrekeningnummer NL25 SNSB 8838 5535 72 t.n.v. M.J. van den Bijlaard, onder vermelding van ‘Concert 19 maart 2023’ en uw naam. Kaarten aan de zaal € 15,--. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Cultuurfonds Westerveld.

Meer info: www.koorpuurzangdrenthe.nl

Nieuws

menu