Nathalie Baartman speelt in Vledder

Nathalie Baartman speelt 25 november in De Tippe. Foto Willem van Walderveen

Cabaretière Nathalie Baartman komt vrijdagavond 25 november met haar nieuwe voorstelling ‘SNAK’ naar het daktheater De Tippe in Vledder.

Ja, ik heb gesnakt. Op handen en voeten door het gras. ‘Zoek je dan wat?’, vroeg de man. Ik zei: ‘Ik reikhals deze dag’. Naar iets om aan te raken. Pak me vast. De wereld zoals-ie was. Handzaam. Behapbaar. Hap snak. Niet om leeg te vreten. Om te hakken. Kaal en plat. Maar om iets achter te laten. Blauwblote lucht. Dat de mensen lied kunnen ademen. Een schaaltje dat rondgaat met hapjes grap. Een glas, een traan, een land gevuld met lach en zacht.

De voorstelling SNAK kreeg in de landelijke pers lovende recensies. Een paar voorbeelden: ‘sterke achtste voorstelling met fijne absurdistische nummers’, ‘Gelukkig heeft Nathalie Baartman haar publiek, en gelukkig hebben wij haar’ en ‘Haar Twentse roots, maar vooral haar blik op deze wereld zijn al die jaren haar ‘unique sellingpoints’ geweest en wonderschone liedjes.’

De voorstelling in het daktheater begint vrijdag 25 november om 20.00 uur. Het daktheater biedt slechts plaats aan 90 bezoekers en stroomt meestal vol. Het is dan ook raadzaam kaarten te reserveren, dit kan via de website van Restaurant de Tippe. Na de voorstelling is het altijd gezellig om nog even na te praten, de artiest van de avond maakt daar ook vaak gebruik van.

Nieuws

menu