Open Dag bij De Strandhoeve en De Roofvogelhoeve

Open Dag bij de Strandhoeve en De Roofvogelhoeve op 5 juni, eerste pinksterdag. Foto: Aangeleverd

Op zondag 5 juni, eerste pinksterdag, houden De Strandhoeve en De Roofvogelhoeve een feestelijke Open Dag. Dé gelegenheid voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder bedrijfsfeest, fantastische familiedag of waanzinnig vriendenuitje. Er is van alles te zien, te doen en te proeven. Een uitgebreid programma voor jong en oud.

Een voorproefje van dé zomeractiviteiten Het Blote Voetenpad en het Maïsdoolhof, Roofvogeldemonstraties en vernieuwde gerechten met lokale producten. Er is van alles te doen, te zien en te proeven tijdens de Open Dag.

De nadruk van deze dag ligt op families en vriendengroepen, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten worden de mogelijkheden gedeeld. Iedereen is welkom om de leukste nieuwe activiteiten uit te proberen, waaronder Laser Kleiduifschieten. Ook is de dierlijke Avonturentuin van De Roofvogelhoeve met o.a. schildpadden geopend.

Partners in bijzondere beleving

De Strandhoeve werkt veel en graag samen met bedrijven uit de omgeving. Van groot belang zijn dan ook de lokale leveranciers van de keuken. Ook op het gebied van activiteiten zijn er partners aanwezig. Een bont gezelschap met slechts één doel: het leukste dagje uit.

Over De Strandhoeve

Tijdens deze dag wordt er van alles verteld over de ontwikkelingen van de Strandhoeve Groep (De Strandhoeve, B&B, Groepsaccommodatie, Brasserie AanDeel, Paviljoen Het Proeflab// en Eethuus ‘t Diep). Meer informatie is te lezen via de website van De Strandhoeve ., Uiterdijkenweg 59, Baarlo (dichtbij Blokzijl). De Open Dag is van 10.00 tot 16.00 uur en is gratis toegankelijk.

Nieuws

menu