Openluchttheater De Speulkoele in Havelte is klaar voor tien voorstellingen 'Kuur'n'

Ontspannen en lachen in het wellnesscenter. Foto: Aangeleverde foto

In het bostheater De Speulkoele in Havelte is vrijdag 8 juli de première van de voorstelling ‘Kuur’n’. De klucht in drie bedrijven is van de hand van Nico Torrenga. Er worden in totaal tien voorstellingen gegeven.

De cast staat onder leiding van regisseur Sabine Osinga. Joris runt de goedlopend spa en wellnesscenter in de bossen van Havelte. Samen met zijn medewerkers zorgt hij ervoor dat het zijn gasten aan niets ontbreekt. Het is druk: de chefkok is ziek en Joris heeft een vreemd onderbuikgevoel. Er klopt iets niet, maar wat? Zijn tweelingbroer Floris schiet te hulp, met alle gevolgen van dien. De spelers van Stichting Openluchtspel Havelte trakteren het publiek op een avond vol humor, bijzondere gasten en intense yogasessies.

De eerste voorstelling na de première is een actie van Albert Heijn Abe Brouwer in Havelte, waarbij iedereen voor een kaartje kan sparen. Deze voorstelling is op zaterdag 9 juli. Daarna volgen acht voorstellingen op 15 juli en op 10, 12, 17, 24, en 26 augustus. Op 10 augustus begint de voorstelling om 19.00 uur, de overige voorstellingen beginnen om 20.30 uur.

Alles wordt verzorgd door een enthousiaste groep vrijwilligers die belangeloos veel vrije tijd investeert in het theater en alle randverschijnselen.

Nieuws

menu