Pop-Up Pasen: (mini)Kunstfestival Beeldenpark De Havixhorst

Kunst bij De Havixhorst.

Kunst bij De Havixhorst. Foto Iris Le Rütte

Beeldenpark De Havixhorst heeft in het paasweekend, van vrijdag 7 tot en met maandag 10 april een gevarieerd programma. De beelden in het beeldenpark komen tot leven via een audiotour met anekdotes en interessante informatie. Ook geven ervaren gidsen rondleidingen met inspirerende verhalen over de bijzondere locatie en de beeldhouwkunst.

Wie meer wil weten kan korte kunstdocumentaires over beeldhouwkunst en beeldhouwers bekijken. Bert Denneman verzorgt een demonstratie beeldhouwen. In de Tuinzaal is een (verkoop)tentoonstelling met beelden en grafiek van regionaal en landelijk bekende kunstenaars.

Voor kinderen is er een speciaal programma met speurtochten, eieren zoeken en workshops. Tijdens de Paasdagen kunnen zij samen met Vera Vos een kunstwerk maken. Of luisteren naar Caecile Cnoops, die een spannend verhaal vertelt over de bijzondere ‘Draeck’ in het bos en een workshop geeft.

Het geheel wordt omlijst met easy live muziek van Ted Pickman. Er is heerlijke koffie van de barista van ‘Eenhoorn Koffie’ met versgebakken lekkernijen. Ook is er een wijnproeverij en zijn er bijzondere hapjes van de smoker. Voor kinderen is er limonade met wat lekkers.
Vrijdag en zaterdag gratis entree, beide Paasdagen vijf euro inclusief koffie/thee, kinderen t/m 12 jaar gratis.
Zie voor het volledige programma: www.beeldenparkdehavixhorst.nl