Popkoor 2000 zingt het hoogste lied!

Het Popkoor 2000 Ruinen. Foto Janna Leuninge

Met de nieuwe dirigent Jan Smale, is Popkoor 2000 na lange tijd, weer enthousiast aan het zingen. Oude en nieuwe geluiden zullen klinken in Ruinen tijdens de kerstmarkt op 10 december tussen 15.00 en 17.00 uur in de kerk op de Brink en tijdens de kerstwandeling op Tweede Kerstdag vanaf 11.30 in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Ook zingen ze als vrienden bij Karst met Crescendo op 17 december.

Dit jaar organiseert Popkoor 2000 voor het eerst een Kerst Sing-in.

Zing gezellig mee met een kerstrepetitie van Popkoor 2000. Iedereen is welkom voor een avondje samen zingen. Neem je buurman, buurvrouw, vriend of vriendin mee en maak woensdag 21 december om 20.00 uur deel uit van Popkoor 2000 in Dorpshuis ’t Neie Punt in Ruinen! Deelname is gratis. Graag aanmelden per mail: popkoorruinen@gmail.com.

In januari jaar start Popkoor 2000 een projectkoor. Een mooie kans om te ontdekken of zingen in dit koor iets voor je zou kunnen zijn. Aan de hand van een thema studeren we repertoire in. De repetities zijn op woensdagavond vanaf 20.00 uur in ’t Neie Punt. Het project wordt afgesloten met een avondvullend concert in ‘t Neie Punt op woensdag 8 maart.

Nieuwkomers, mensen die een bas-, tenor- of sopraanpartij (denken te) kunnen zingen, zijn van harte welkom om mee te doen met de repetities in januari en februari. Meer informatie hierover vind je op www.popkoor2000ruinen.nl.

Nieuws

menu