Rondleiding 'Kunstlicht': kunst, licht, voordracht en folley in Villa BlauwHemel

Dwalen langs de kunstwerken van Gerdien Halfman. Foto VillaBlauwhemel

‘Kunstlicht’ is een muzikaal omlijste rondleiding langs fraai aangelichte kunstwerken in de tuin van Villa BlauwHemel op donderdag 29 december. Kunst in het licht. Kunstenaar Gerdien Halfman won de publieksprijs tijdens Folly Art Norg en vertelt op 29 december over haar Folly ‘De Gedachtengang’.

Wat is een Folly? En waarom worden ze gebouwd? Een ander project in de tuin is ‘Het Woud’, een groep aluminium mensen waar je doorheen kunt lopen en je je eigen pad kunt zoeken. Loop er eens door. Dit alles doorspekt met muziek en voordracht van Duo Sonari. Zij geven een poëtische interpretatie van het werk van Gerdien. Het brengt een beetje mysterie en een beetje romantiek.

Het zijn Ingrediënten voor een heerlijke relaxte avond. Kom dus op 29 december lekker ronddwalen in de tuin van BlauwHemel. De zacht verlichte kunstwerken wijzen je de weg. Binnen in het Souterrain staat werk van verschillende kunstenaars. Marjan en Arjan Reuling zijn deze maand gast exposanten.

En op het terras geniet je na, met heerlijke warme Zweedse Glühwein (Glögg), aangeboden door Villa BlauwHemel. Dus kom in deze donkere maand genieten van ‘Kunstlicht’: kunst, licht, muziek, voordracht én een glaasje Glögg. De avondwandeling ‘Kunstlicht’ is op donderdag 29 december van 17.00 tot 20.00 uur in de tuinen van Villa BlauwHemel aan de Hezenes 6 in Diever. De entree is gratis.

Nieuws

menu