'Spekkies met prik' brengt een Oosters sprookje

Lucré Corman en Ineke Slagter.

In Theaterschuur Linde brengen Lucré Corman en Ineke Slagter van toneelgroep ‘Spekkies met prik’ zaterdagmorgen 5 november een Oosters sprookje op de planken, speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

Het verhaal van Soeraya en haar oma die in de bergen wonen. Het is een warme dag en ze zijn op weg naar de markt gaan om spullen te verkopen. Wat komen ze onderweg tegen?

In de schaduw van de dadelboom vertelt oma een verhaal. Deze keer over de koningin en haar gouden ketting. Een sprookje uit 1001 nacht…

Professioneel theater, bedacht, gemaakt en gespeeld door Lucré Corman en Ineke Slagter vanuit hun onderwijsachtergrond, hun passie voor toneel en improvisatietheater. Speciaal voor de kleinere kinderen, maar het is ook genieten voor de oma’s en opa’s en de ouders, want alle begeleiders hebben gratis entree!

De voorstelling begint om 11.00 uur (zaal open om 10.45 uur.) Entreeprijs: € 7,- inclusief ranja en iets lekkers! Reserveren via het contactformulier op www.theaterschuurlinde.nl of telefonisch 0523-234001.

Nieuws

menu