Taart van de Week voor team Icare Vledder

Een welverdiende taart voor het team van Icare Vledder. Foto: Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door Bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28, Dorpsstraat 29 in Vledder en het Piet Soerplein 3 in Havelte, gaat deze week naar het Icare team Vledder.

De heer J. van der Woude uit Vledder leverde een handgeschreven briefje in bij Bakkerij Strampel. „Het team van Icare Vledder bestaat uit 14 dames en 1 heer,” schreef de heer Van der Woude. „Hun werkgebied is 60 gezinnen in Wilhelminaoord, Vledderveen, Nijensleek en Vledder. Ze komen ook bij mij, tweemaal per dag. En ze zijn allemaal even zorgzaam en betrouwbaar. Ze verdienen het echt om een keer in het zonnetje gezet te worden.”

De dames en heer van het Icareteam namen tijdens hun teamvergadering in het Icaregebouw aan het Lesturgeonplein dankbaar de taart in ontvangst. „Helaas lukt het de heer Van der Woude er door omstandigheden niet om er zelf bij te zijn, maar wij zijn heel erg blij met de waardering,” vertelt Carline Zantingh. „We doen ons werk met veel plezier en dit is een mooie opsteker voor ons.”

Nieuws

menu