Tandarts George Muller uit Steenwijk stopt en verkoopt praktijk in Zwartsluis aan personeel: 'Het is in goede handen, daar heb ik het volste vertrouwen in'

Tandartspraktijk Muller uit Zwartsluis draagt sinds kort de naam ‘Dentl Mondzorg’. De praktijk aan de Julianastraat is verkocht aan Marleen Boxum en Mariana Maia. De twee zijn geen onbekende gezichten voor de patiënten, Marleen werkt al 12 jaar in de praktijk en Mariana is er 5 jaar geleden als tandarts aan de slag gegaan.

Marleen Boxum (l) en Mariana Maia zijn de nieuwe eigenaren van de tandartspraktijk aan de Julianastraat in Zwartsluis. De praktijk gaat verder onder de naam ‘Dentl Mondzorg’.

Marleen Boxum (l) en Mariana Maia zijn de nieuwe eigenaren van de tandartspraktijk aan de Julianastraat in Zwartsluis. De praktijk gaat verder onder de naam ‘Dentl Mondzorg’. Foto: Aangeleverde foto

George Muller (62) was sinds 1989 actief als tandarts in het dorp Zwartsluis. Met het overdragen van zijn praktijk aan Mariana en Marleen krijgt hij tijd voor andere dingen, want een pensioen zit er nog niet in voor de Steenwijker. „Ik ben gestopt met mijn werk als tandarts, maar ik heb nog een bedrijf waar ik volop aan het werk ben. Dus een pensioen zou ik het zeker ik niet noemen”, lacht Muller.

Nieuws

menu