Vernieuwde winkel Bakkerij Strampel Havelte is open!

Rowena (midden), Roxeanne (links) en Dylana verrichten vrijdagmorgen vroeg de opening, onder toeziend oog van Christaan, Mariska en Marco Strampel. Foto Sieb van der Laan

De vernieuwde winkel van Bakkerij Strampel aan het Piet Soerplein 3 in Havelte is klaar. Vrijdagmorgen 21 oktober gingen om 8.00 uur de deuren open. Rowena, Roxeanne en Dylana, de dochters van Christiaan en Mariska Strampel mochten de officiële openingshandeling verrichten.

„We gaan de huidige winkel grootscheeps verbouwen, alles gaat eruit,” vertelde Mariska Strampel enige weken geleden. Zaterdag 8 oktober gingen de winkel deuren dicht aan het eind van de dag. De afgelopen weken ging de verkoop van brood en gebak vanuit de tijdelijke winkel in aan de overkant van het plein.

De familie Strampel is trots op het fraaie resultaat. De nieuwe winkel ziet er prachtig uit: in zwart en oranje. Het is een totaal andere winkel geworden: ruim en overzichtelijk. Bakkerij Strampel in Havelte heeft hiermee dezelfde uitstraling als de vorig jaar verbouwde winkel aan de Oosterstraat in Steenwijk.

Nieuws

menu