Welkomstpakket voor nieuwe inwoners gemeente Westerveld

Het gemeentehuis in Diever. Foto: Grenzeloos Media/ Arjan Jonkers

Inwoners die vanuit een andere gemeente naar de gemeente Westerveld verhuizen, kunnen vanaf nu een welkomstpakket aanvragen. In dit welkomstpakket zitten onder andere de informatiegids gemeente, de Cultuurgids, een magazine van de Beweegcoaches, een wandelkaart en andere interessante informatie over de gemeente.

„Om nieuwe inwoners wegwijs te maken in Westerveld is er een pakket samengesteld, zodat zij de omgeving kunnen verkennen en ontdekken. Onze gemeente is gelegen in een mooi landelijk gebied en heeft tal van prachtige natuurgebieden, leuke winkels, gezellige horeca en een rijk verenigingsleven”, aldus burgemeester Rikus Jager. Het pakket is via de gemeentelijke website en aan de balie aan te vragen.

Tweemaal per jaar organiseert gemeente Westerveld een kennismakingsbijeenkomst met het college van Westerveld. Tijdens deze avond worden nieuwe inwoners bijgepraat door de burgemeester, de wethouders en de gemeentesecretaris en kan er op een informele manier kennisgemaakt worden. Aanmelden voor de eerste kennismakingsbijeenkomst op donderdagavond 16 maart via telefoonnummer 14 0521 of info@gemeentewesterveld.nl .

Nieuws

menu