Wijngaard & Boerderijwinkel Maronesse opent vernieuwde winkel

De boerderijwinkel wordt nu geheel verbouwd.

De boerderijwinkel wordt nu geheel verbouwd. Foto Uit je tent

Wijnmakerij en boerderijwinkel Maronesse opent zaterdag 8 april een nieuwe winkel. Hierin is gevestigd een nieuwe wijn- en koffiebar, in combinatie met woon- en tuindecoraties, streekproducten en cadeaupakketten. De nieuwe winkel is een samenwerking tussen Maronesse en Anny van As van Annythings. De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 8 april van 9.00 tot 17.00 uur.

De winkel wordt sfeervol ingericht en naast het gevarieerde aanbod, is het een mooie plek voor een wijntje aan de bar of koffie met appelgebak. Deze wordt dagelijks vers gemaakt bij De Strandhoeve. Voor mensen met weinig tijd is er ook coffee To Go.

De samenwerking met Annythings staat voor een eigentijdse winkel met cadeaus voor jong en oud. Ook zijn er rondleidingen in de wijngaard en proeverijen mogelijk. Deze gaan op afspraak en zijn te boeken via de website van Maronesse.

Maronesse is trots op de vernieuwde winkel en nodigt iedereen van harte uit om een kijkje te nemen tijdens de feestelijke opening. Het is dan mogelijk om producten uit het assortiment te proeven. Het team staat zaterdag 8 april klaar met koffie en thee voor alle bezoekers.