Zondag Wollig Landleven Fair in Vledder

Ruim 70 standhouders staan zondag in hartje Vledder.

Sfeer, passie en vakmanschap. Dat zijn de ingrediënten van een Wollig Landleven fair. Op zondag 15 mei is er weer een fair vol wol, lifestyle- en streekproducten. Ruim 70 standhouders presenteren daar hun mooie producten of specialiteiten.

Gezelligheid, sfeer, passie en vakmanschap. Wollig Landleven is een fair die leuk is voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops en lifestyle en nog veel meer.

Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de diverse standhouders. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol kun je dit niet missen. Verder is er volop lifestyle, variërend van kleding tot huisdecoraties en kunst. En alles op het gebied van lichaamsverzorging, sieraden en tassen. Ook zijn er diverse standhouders met streekproducten uit diverse locaties van het land, waaronder Veluwse en Groningse en zelfs Turkse streekproducten, theesoorten, kaas uit diverse streken, jams en honingsoorten. Verder staan op de fair foodtrucks en stands met heerlijke specialiteiten als bijvoorbeeld verse wafels, poffertjes , stroopwafels of Barista. De fair is zondag tussen 11.00 en 16.30 uur en de entree is gratis.

Nieuws

menu