Bezorging Steenwijker Courant

Voor de abonneekrant zie mijn.steenwijkercourant.nl

Verspreidgebied gratis krant.
Steenwijker Courant, gratis editie, wordt op dinsdag verspreid in de gemeente Steenwijkerland en Frederiksoord, Nijensleek en Vledder.

Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afhaalpunt of de digitale versie lezen.

Digitale krant.
Op deze website kunt u de krant digitaal lezen. Klik hier om de krant te lezen. Of meldt u aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang de digitale krant wekelijks. Het archief is te vinden op krantvantoen

Bezorger worden.
Meld je aan bij Van Dalen Verspreidingen . Het werkt heel eenvoudig. Als je je hebt aangemeld, wordt contact met je opgenomen door de verspreidorganisatie in jouw woonplaats. Bezorgen kan bijna iedereen en het is leuk werk. Er geldt een minimum leeftijd van 13 jaar.

Afhaalpunten Steenwijker Courant gratis editie - u kunt hier zelf een exemplaar afhalen:

Bezorgklacht melden.
U kunt een klacht indienen als u in de gemeente Steenwijkerland, Frederiksoord, Nijensleek of Vledder woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval de digitale versie lezen.

menu