Afscheidswedstrijd voor Erwin van Luik; 500 duels in eerste elftal van d'Olde Veste'54 gespeeld

Erwin van Luik. Foto: Aangeleverde foto

Op vrijdagavond 24 juni speelt Erwin van Luik op sportpark Parallelweg, na 500 duels in het eerste elftal van d’Olde Veste’54, zijn afscheidswedstrijd. Op die avond komen het kampioenselftal, dat onlangs naar de hoofdklasse wist te promoveren, uit tegen een team van spelers uit het seizoen 2007/08.

In dat seizoen wist d’Olde Veste’54 onder leiding van de trainers Leo Blom en Jan Derk Brandsma opnieuw de stap naar de eerste klasse te maken. Spelers van dertien jaar geleden waren onder andere Rik Timmerman, René Jongbloed, Wouter Bult, Tom de Lange, Edwin Maters, Friso Bakker, Niels van der Zandt, Martijn Strijker, Tom Holleboom (nu nog actief speler in de hoofdmacht van OV) en Rein Werumeus Buning.

De in dat seizoen debuterende Erwin van Luik was volgens een lokale krant destijds net oud genoeg om op de brommer te mogen rijden. De huidige begeleiding van het eerste elftal vindt dan ook dat een clubicoon als Erwin van Luik, met zijn verdienste voor de club, niet ongemerkt kan en mag stoppen met voetballen.

De wedstrijd op vrijdag 24 juni zal om 20.00 uur van start gaan.

Nieuws

menu