Albert Heijn van Etten is supersponsor Vv d'Olde Veste

Martin en Teun van Etten sponsoren de shirts én de Olde Veste Steenwijk Cup. Foto: Adri van Sleen

Albert Heijn van Etten is bijzonder betrokken bij Steenwijk en zijn omgeving. Zo ook bij het sportgebeuren in Steenwijk. Ze zijn al jaren een trouwe sponsor van Voetbalvereniging ‘d Olde Veste ’54 en ook de komende 4 jaar zijn ze hoofdsponsor en is hun naam te vinden op de shirts van alle senioren- en damesteams. „Daarnaast neemt het team van Albert Heijn van Etten ook deel aan veel activiteiten binnen onze vereniging, waarvoor wij deze sponsor zeer dankbaar zijn,” aldus het bestuur van de voetbalvereniging.

Albert Heijn van Etten werkt nauw samen met veel lokale partners en leveranciers en hoewel veel van de AH-producten landelijk te krijgen zijn, biedt men waar mogelijk ook lokaal vervaardigde producten en worden regelmatig lokale acties georganiseerd. De supermarkt, gevestigd aan het Schar op de Oostermeenthe is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een gezellig praatje kunnen maken.

Gall & Gall gemak

De Gall & Gall, een kleine slijterij, is onderdeel van de supermarkt, waarin alle sterke dranken en champagne te koop zijn, maar geen bier, wijn of fris. Het assortiment overlapt niet met wat er in de supermarkt te koop is. Zowel de winkel als de slijterij zijn voorzien van uitstekende producten, volop keuzemogelijkheden en aantrekkelijk van prijs. Dat is samengevat de visie die Albert Heijn van Etten heeft: dagelijks is het team hard in de weer om ervoor te zorgen dat hun klanten vinden wat zij zoeken.

En wie de supermarkt met de auto bezoekt, hoeft zich geen zorgen te maken over het parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid voor en naast de winkel. Er zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden. En dat geldt ook voor het aantal fietsstallingen.

Gratis statafels

Als extra service biedt Albert Heijn van Etten gratis uitleen van statafels voor mensen die bijvoorbeeld een feestje hebben. Handig toch? De statafels kunnen bij de servicebalie gereserveerd worden.

Nieuws

menu