Beperkt aantal kaarten sportgala nu te koop

Het sportgala van 2020.

Het sportgala van 2020. Wilbert Bijzitter

In de loop van deze week komt de jury van de Sportverkiezingen Steenwijkerland voor het eerst bijeen om zich te buigen over de reeds voorgedragen kandidaten. De bedoeling is om alvast een eerste selectie te maken. Zoals bekend wordt de verkiezingsavond gehouden op woensdag 18 januari in De Meenthe, waar pas dan ook de definitieve keuzes zullen worden gemaakt.

In de meeste categorieën zijn er al diverse kandidaten voorgesteld, maar voordrachten kunnen nog steeds (bijvoorbeeld ook voor een vrijwilliger of sporter met een beperking) worden gestuurd via een e-mail naar sportsteenwijkerland@ziggo.nl .

Uiteraard worden geselecteerde sporters en teams met hun ‘omgeving’ uitgenodigd om de twintigste editie van het sportgala (met gevarieerde omlijsting) bij te wonen. Om geïnteresseerden in de gelegenheid te stellen de Sportverkiezingen Steenwijkerland bij te wonen, zijn er vanaf heden voor belangstellenden kaarten voor het gala verkrijgbaar aan de kassa van De Meenthe. Uiteraard gaat het om een beperkt aantal. De prijs voor een toegangskaart bedraagt vijf euro per persoon.