Biljartverenging Steenwijk eert clubicoon met 'Jos Verheijen Memorial Toernooi'

Biljartvereniging Steenwijk houdt dit jaar het ‘Jos Verheijen Memorial Toernooi’. Dat als eerbetoon aan het voormalige overleden clubicoon. Het gaat om een open driebanden groot toernooi. Er wordt gespeeld in twee poules. Poule B tot en met moyenne 0.499 en poule A vanaf 0.500 moyenne.

Bij biljartvereniging Steenwijk houdt een toernooi als eerbetoon aan het voormalige overleden clubicoon Jos Verheijen.

Bij biljartvereniging Steenwijk houdt een toernooi als eerbetoon aan het voormalige overleden clubicoon Jos Verheijen. ANP

Iedereen speelt drie partijen van vijfentwintig beurten in poules van elk vier spelers. Na de kwalificatiedagen plaatsen zich in zowel de A als de B-poule de beste acht spelers voor de finale. Dit op basis van het carambolespercentage. Te maken caramboles = 25 x het moyenne. Voorbeeld 25 x 0.500 =12.5, afgerond 13. Minimaal te maken caramboles: B-Poule 5 A-Poule 13. Bij degene waar het gemiddelde niet van bekend is zal het driebanden klein moyenne en anders het libre moyenne worden herberekend. In de maand maart starten de kwalificatiedagen. Men plaatst zich eventueel direct voor de finaledag.

Biljartdagen

Nieuws

menu