Dick Krommenhoek blijft aan bij d’Olde Veste’54: 'Laten zien dat we bovenin mee kunnen draaien'

De staf van Olde Veste'54. Olde Veste'54

Steenwijk - Vv d’Olde Veste ’54 heeft de contracten van hoofdtrainer Dick Krommenhoek en assistent-trainer Rob Nugter verlengd. Dat betekent dat het trainersduo ook in het seizoen 2021-2022 het eerste elftal onder z'n hoede neemt.

De trainers hadden met hun jonge selectie een ijzersterke competitiestart, voordat de competitie vanwege de coronacrisis werd stilgelegd. Door achtereenvolgens te winnen van Pelikaan S, Balk, PKC en Drachtster Boys is Olde Veste op dit moment nog koploper in de eerste klasse E.

,,Ik ben blij met het vertrouwen van Olde Veste en dat we ook volgend seizoen deze groep mogen leiden", reageert Krommenhoek. ,,We hebben een prachtige start gehad en beschikken over een zeer talentvolle selectie. Ik hoop dat we de competitie, al is het dan in aangepaste vorm, nog kunnen uitspelen. We willen graag laten zien dat we met deze selectie boven in kunnen meedraaien."

Het stilleggen van de competitie kwam op een zeer vervelend moment, waarbij het de vraag is of en hoe de competitie wordt uitgespeeld. Bestuurslid Technische Zaken, Dirk Gerrits: ,,We zijn erg tevreden over de samenwerking met beide trainers. De eerste resultaten waren uitstekend. En ook in deze moeilijke coronatijden doen ze hun uiterste best om te werken aan de verdere ontwikkeling van het team en de onderlinge binding."

Naast de verlenging van Krommenhoek en Nugter gaan ook keeperstrainer Alberto Schipper, verzorger Jan Veenman en de elftalmanagers Jan Derk Brandsma en Rick Vis volgend seizoen door.