Gouden jubileum van basketbalvereniging ARTA uit Steenwijk: 'Mooi familiefeest'

Bestuurders van het eerste uur, met van links naar rechts: Jan Brassien, Harm Bakker en Ton Danko. Foto: Adri van Sleen

Een prachtig gouden jubileumfeest. Velen die basketbalvereniging ARTA een warm hart toedragen waren afgelopen zaterdag in en rond sporthal de Waterwijck aanwezig. Na een woord van welkom, stond er een leuk toernooi op de rol.

Voor het toernooi waren alle leden en familieleden uitgenodigd en in gemixte teams, van jong tot oud, werden wedstrijdjes afgewerkt met tussendoor een aantal spelletjes. Na afloop van het toernooi werd echt afscheid genomen van het vorige bestuur, Emiel Bezembinder, Patrick Ploeger, Chris Holwerda en Stefan van Uden, dat aan het begin van het seizoen afscheid nam.

Oud bestuur

Om het oude bestuur nog even speciaal te bedanken voor de vele jaren trouwe dienst werden deze in het zonnetje gezet door het nieuwe bestuur, dat sinds het huidige seizoen de honneurs waarneemt binnen de club. Tevens was het eerste bestuur van ARTA, dat de club dus vijftig jaar geleden heeft opgericht, uitgenodigd om de prijsuitreiking voor het toernooi uit te voeren. Dit waren Jan Brassien, Ton Danko en Harm Bakker.

„Teun Schipper, ook medeoprichter, is helaas niet meer onder ons”, zo was hoorbaar. Als afsluiting van het feest was er een gezellige barbecue geregeld voor alle leden en familie. Hier werd onder het genot van een drankje uitgebreid gegeten en zo is ook het jubileumseizoen 2021/22 officieel afgesloten.

Nieuws

menu