Gratis kennismaken met padel en tennis bij LTC Steenwijk

De padelbanen in Tuk. Foto: Aangeleverd

Tennis- en padelvereniging LTC Steenwijk houdt op zaterdagmiddag 18 maart voor iedereen die geïnteresseerd is in padel en tennis een open dag. Tussen 13.30 en 16.30 uur kunnen zowel volwassenen als kinderen gratis les volgen.

Deze kennismaking vindt plaats op de buitenbanen van LTC Steenwijk in Tuk. Erik Dallinga, Bastiaan Pengel en Puck Louw, de professionele en gediplomeerde trainers van LTC Steenwijk, zijn deze middag aanwezig en nemen ballen en rackets mee. Iedereen die enthousiast is geworden kan dan gebruik maken van een speciale kennismakingsaanbieding: 10 tennislessen, inclusief lidmaatschap voor deze periode, voor 75 euro of 4 padellessen voor 50 euro. De open dag gaat altijd door. Informatie over de actie, de vereniging en aanmelden gratis les kan via www.ltcsteenwijk.nl

Het ledenaantal bij LTC Steenwijk is de afgelopen periode enorm gestegen. Daarnaast waren er de afgelopen winter een recordaantal van bijna 200 tennissende lessers. LTC Steenwijk had altijd al 8 tennisbanen met verlichting, maar sinds 1 maart heeft LTC Steenwijk ook 2 padelbanen met verlichting. Padel is de snelst groeiende nieuwe sport in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk padel is. Het voordeel van LTC Steenwijk is dat er op elke doordeweekse dagen lessen zijn. Daarnaast krijgen leden een sleutel en kunnen ze 24/7 vrij spelen en een baan ‘reserveren’ via een handige app.

Nieuws

menu