Grote namen op deelnemerslijst Open Steenwijkerland Darts: 'Kamphuis, Wattimena en Veenstra van de partij'

„Darters schrijven altijd laat in”, zegt organisator Pieter Bloksma van het prestigieuze vijftiende Open Steenwijkerland Darts. De laatste dagen is er vrij stevig ingeschreven. Zowel voor het koppeltoernooi op zaterdagavond als de singletoernooien voor dames en heren op zondag. Want komend weekend, 21 en 22 januari, wordt er gespeeld op de sportvloer van De Meenthe die wordt omgetoverd tot een heus dartspaleis.

 Open Steenwijkerland staat altijd garant voor een mooie strijd op de dartsborden. Ook Richard Veenstra uit Ossenzijl is  net als in 2020 weer van de partij.

Open Steenwijkerland staat altijd garant voor een mooie strijd op de dartsborden. Ook Richard Veenstra uit Ossenzijl is net als in 2020 weer van de partij. Archieffoto: Martijn Bijzitter

Dit jaar geen singletoernooien voor de jeugd. „Omdat we na corona de boel eerst weer op een goede manier in gang willen trekken. Daarom een wat voorzichtige start en volgend jaar mogelijk wel weer toernooien voor de jeugd”, zo laat de organisatie weten. En grote namen op de deelnemerslijst. Zo is tweevoudig winnaar Vincent Kamphuis opnieuw van de partij. Hij won het toernooi in 2017 en 2018.

Nieuws

menu