Inschrijving darts in volle gang

Bij de laatste editie in 2020 streden 110 koppels en zo’n 250 individuele darters om de felbegeerde prijzen. Martijn Bijzitter

De inschrijving voor het vijftiende Open Steenwijkerland Darts is in volle gang. Als corona geen roet in het eten gooit is het toernooi in het laatste weekend van januari.

Oftewel zaterdag 29 en zondag 30 januari. Plaats van handeling is andermaal de sportvloer van De Meenthe. In Steenwijk is op zaterdagavond het roemruchte koppeltoernooi, vanaf 19.45 uur. De singletoernooien voor heren, dames en jeugd zijn op zondag. Professioneel darter Richard Veenstra uit Ossenzijl is al een aantal jaren ambassadeur van het toernooi en zijn naam zal ook deze keer ongetwijfeld op de deelnemerslijst pronken.

Voor het toernooi is er een gegarandeerde prijzenpot van vierduizend euro. Inschrijving kan via de site van Open Steenwijkerland Darts, oftewel: www.ostw.nl . De sportieve verrichtingen van de darters zijn op beide dagen ook voor publiek live te volgen op de sportvloer van De Meenthe. Tenminste als dat gezien de dan geldende coronaregels mag. En voor de thuisblijvers zijn er live updates en uitslagen van het Open Steenwijkerland dartstoernooi. Dat geldt zowel voor het koppeltoernooi op zaterdagavond als de individuele toernooien op zondag. Alles is namelijk ook te volgen via de website dartfreakz.nl.

Nieuws

menu