Jonge judoka’s en jiujitsuka’s van sportschool Hier uit Tuk doen clubexamens

De geslaagden met hun diploma's en trainers. Foto: Aangeleverde foto

Stichting BPO judo en jiujitsu organiseerde vorige week zaterdag 9 juli clubexamens. Die waren bij sportschool Hier in Tuk. Trainer Colin Kist kijkt tevreden terug op het evenement. „Onze zwarte band houders zijn club examinatoren en maken twee keer per jaar tijd vrij om zo’n evenement tot een succes te maken”, vertelt Colin trots.

„De kandidaten staan centraal en het publiek zie je gespannen meekijken. Als de kandidaat is geslaagd voel je gewoon de trots bij het publiek. Dat is goud waard”, aldus Kist. Eigenaar John Nagelhout komt af en toe even om het hoekje kijken. „Wat is het toch een mooie sport om te zien. Ik ben erg tevreden over hoe het gaat met deze groep in onze sportschool. Hoe Colin en zijn team met vrijwilligers de organisatie heeft staan geeft mij een gerust gevoel. Examens, toernooien en andere activiteiten welke op de sportschool worden gehouden, worden professioneel neergezet. Dat is natuurlijk goed voor de sportschool en onze leden. Kwaliteit is belangrijk en met deze Stichting BPO bieden we kwaliteit”, aldus John.

Alle jeugdige en volwassen beoefenaars van judo en jiujitsu zijn geslaagd voor de volgende slip of band. In december gaan een aantal voor de zwarte band in Assen, onder de vlag van de judobond. Wil je ook met judo of jiujitsu lessen meedoen? Stuur dan een email naar info@fitness-hier.nl. Een proefles is gratis en vrijblijvend.

Nieuws

menu