Juan Alejandro Kedde nieuwe jeugdtrainer vv Willemsoord

Juan Alejandro Kedde is de nieuwe jeugdtrainer van vv Willemsoord en werd welkom geheten door Anneke Onrust-Pereboom. Foto: Gerrie van der Hogen

De nieuwe jeugdtrainer van vv Willemsoord, Juan Alejandro Kedde is dinsdag welkom geheten door Anneke Onrust-Pereboom, van het jeugdbestuur van de voetbalvereniging.

De trainingen zijn gisteren ook weer van start gegaan. Kedde heeft de teams jo10, jo12 en jo14 onder zijn hoede nemen. Marcel Kuiper is trainer geworden van de jo8, naast de Kaboutergroep die hij elke zaterdag traint.

Juan Alejandro Kedde is nog niet zo bekend bij de vereniging. Hij speelt zelf in de zaterdag-3 van FC Wolvega. VV Willemsoord laat weten enorm blij te zijn met Kedde omdat hij naast zijn ervaring als speler, ook ervaring heeft in het trainerschap. Bij Wolvega trainde hij al een aantal jeugdteams, en het derde elftal, waar hij zelf ook is gaan spelen. Daarnaast volgt hij een opleiding voor het begeleiden van kinderen met onbegrepen gedrag.

Het bestuur van VV Willemsoord acht Kedde daarom zeer geschikt om de stijgende lijn van de afgelopen periode voort te zetten.

Nieuws

menu