Kersverse kampioen Sv Steenwijkerwold viert 50-jarig bestaan

Steenwijkerwold is afgelopen zondagmiddag door een 3-2 zege op Trinitas kampioen van de 3de klasse A geworden. Ook de supporters van de rood-zwarten konden na afloop hun geluk niet op.

Steenwijkerwold is afgelopen zondagmiddag door een 3-2 zege op Trinitas kampioen van de 3de klasse A geworden. Ook de supporters van de rood-zwarten konden na afloop hun geluk niet op. Foto: Wilbert Bijzitter

Voetbalvereniging Steenwijkerwold viert haar 50-jarig bestaan in het weekend van 3 en 4 juni. Omstreeks 14.30 uur is zaterdags de officiële opening van een tentoonstelling van de kersverse kampioen die ook op zondag te bezichtigen is.

Zaterdag is er verder van 14.00 tot 16.00 uur een Freestyle Clinic voor jeugd tot en met JO15 en het G-team. Vanaf 14.00 uur is ook de opening van de receptie en reünie. De muzikale omlijsting van de festiviteiten is van 15.00 tot 18.00 uur door Slow Jane en Mark & Kees .

Uiteraard wordt er ook gevoetbald. Van 16.15 tot 17.45 voetbalt de jeugd tegen de ouders. Het gaat dan om jeugd tot en met JO15 en het G-team. Ook is er van 16.00 tot 17.00 uur walking voetbal voor 60-plussers. Dat onder het motto: ‘maak kennis met walking voetbal.’ Tussen 17.00 en 19.00 uur is er buffet voor de mensen die zich daarvoor hebben aangemeld. De festiviteiten op zaterdag worden besloten met een knallende feestavond. Dat gebeurt met muzikale medewerking van The Moonshine Ramblers en De Hockenheimers . Het feest begint om 20.00 uur en duurt tot middernacht.

Mixtoernooi

Op zondag is er onder meer een mixtoernooi vanaf zestien jaar. Van 14.30 tot 15.30 uur is er een reüniewedstrijd van de dames. Van 16.00 tot 20.00 uur zijn er diverse gelegenheden om iets te eten en te drinken. Ook de zondag wordt besloten met muziek. Dat met medewerking van deejay WT FOX en Daniël Oostra. De jongste jeugd wordt niet vergeten. Voor hen is er het hele weekend vertier met onder andere springkussens. Ook is er een snackwagen aanwezig.

Aanmelden voor de receptie, reüniewedstrijd dames, walking voetbal en het buffet moet via www.svsteenwijkerwold.nl/jubileum . Aanmelden moet voor 22 mei. Opgave voor de andere activiteiten gaat via de trainers en leiders of de jubileumcommissie.

De oprichtingsvergadering van de club was op 15 juni 1973. Tijdens de oprichtingsvergadering werd de naam ‘S.v. Steenwijkerwold’ met algemene stemmen aangenomen. Het eerste bestuur betond uit H. Wubs, P. Damhuis, A. Stoffels, J. van de Linden, A. Hanema, H. Madhuizen, M. Bronswijk en K. Buitenhuis.