Koploper Olde Veste wacht een zware klus uit bij Pelikaan S

Olde Veste heeft de afgelopen weken in de race om de titel van de eerste klasse E stevig puntenverlies geleden. Hoe dan ook, de Steenwijker blauw-gelen zijn nog steeds koploper. Met twee punten voorsprong op belagers WHC Wezep en Pelikaan S.

Jeffrey Dijkstra, maker van de enige goal van d'Olde Veste'54, tracht een verdediger van Broekster Boys van zich af te schudden.

Jeffrey Dijkstra, maker van de enige goal van d'Olde Veste'54, tracht een verdediger van Broekster Boys van zich af te schudden. Foto: Sieb van der Laan

Tegen laatstgenoemde speelt Olde Veste komende zaterdag een uitwedstrijd. Het voetbalteam uit het Groninger Oostwold is in een positieve flow. Afgelopen zaterdag werd er nog met 2-7 gewonnen bij PKC’83. Een lastige klus derhalve voor de Steenwijker koploper. In de derde klasse A is de positie van Willemsoord weinig florissant. De groenhemden hebben de rode lantaarn stevig in handen. Zaterdag is op sportpark de Boschkamp Oeverzwaluwen de tegenstander. De voetballers uit het Friese Koudum zijn de punten ook nodig voor lijfsbehoud.