Krommenhoek en Nugter vertrekken aan het eind van dit voetbalseizoen bij d'Olde Veste'54

De trainers Dick Krommenhoek en Rob Nugter. Foto: d'Olde Veste'54

De trainers Dick Krommenhoek en Rob Nugter vertrekken aan het eind van dit voetbalseizoen bij d’Olde Veste’54. Beide oefenmeesters zijn momenteel bezig aan hun derde seizoen bij de Steenwijker vereniging.

De voetbalvereniging d’Olde Veste ’54 en haar huidige hoofdtrainer Dick Krommenhoek en assistent-trainer Rob Nugter hebben besloten de samenwerking na dit seizoen niet te verlengen.

Perspectief

Bestuurslid technische zaken Dirk Gerrits: „We hebben na een aantal goede gesprekken besloten dat de samenwerking na dit seizoen stopt. Zowel de trainers als de technische commissie denken dat het goed is dat er volgend seizoen een nieuwe hoofdtrainer voor de groep staat. We zijn overigens heel tevreden over het werk van beide trainers. Zij hebben er per slot van rekening voor gezorgd dat we vorig seizoen kampioen zijn geworden en nu in de 4de divisie spelen. Dit is een hoogtepunt in de geschiedenis van d’Olde Veste. Dit seizoen zijn we wat moeilijk begonnen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we ons kunnen handhaven. We worden gelukkig niet weggespeeld en dat biedt nog voldoende perspectief. We hebben met beide trainers een heel goede werkrelatie opgebouwd: ambitieus met daarbij de wil om te presteren, plezierig en constructief. Op deze manier gaan we ook de rest van dit seizoen afronden.”

Nieuws

menu