Oefenprogramma eerste elftal van d’Olde Veste’54

Een fragment van een eerder gehouden Steenwijker Toren Cup.

Een fragment van een eerder gehouden Steenwijker Toren Cup. Foto: Frens Jansen

De start van de voetbalcompetitie op 25 september lijkt nog een heel eind weg maar toch begint de eerste selectie van d’Olde Veste’54 zaterdag met de voorbereiding. Traditioneel zal er, 7 augustus, begonnen worden met een trainingsdag. Op die zaterdag staat er zowel ‘s morgens als ‘s middags een training op het programma. In aanloop richting de competitie zal er drie maal in de week getraind gaan worden.

Zaterdag 16 augustus zal de ploeg van trainer Dick Krommenhoek voor het eerst binnen de lijnen verschijnen waarbij Jubbega de tegenstander zal zijn. Het uitduel tegen de zondag eersteklasser zal om 17.00 uur van start gaan. Op dinsdag 17 en zaterdag 21 augustus zal er voor eigen publiek gespeeld gaan worden om de Steenwijker Toren Cup. Tijdens deze editie van het jaarlijkse evenement komen de hoofdklassers Berkum, Buitenpost en Alcides naar Steenwijk. De wedstrijden beginnen daarbij om 20.00 uur. Ook de laatste oefenwedstrijd zal aan de Parallelweg plaats vinden. Op 24 augustus zal Heerenveense Boys te gast zijn. Het duel zal om 20.00 uur van start gaan.

Beker

Voor de beker is het vlaggenschip van d’Olde Veste’54 ingedeeld bij VENO, FC Meppel en FC Wolvega. Zaterdag 4 september zal de zondag tweedeklasser uit Vollenhove in Steenwijk op bezoek komen (17.00 uur) terwijl twee weken later FC Wolvega om 15.00 uur te gast is. Op zaterdag 11 september komt d’Olde Veste’54 om 15.00 uur in actie tegen FC Meppel.