Olde Veste bekert uit bij QVC in Stavoren

Het tweede weekend van de herfstvakantie is ook per traditie een moment waarop er door de amateurs voor de beker wordt gevoetbald. Vrij veel clubs uit stad en regio zijn vroeg in het seizoen in de poulefase al gesneuveld. Ook hebben sommige clubs ervoor gekozen om niet aan het bekertoernooi deel te nemen.

Het Steenwijker Olde Veste hier in actie voor de competitie. Zaterdag moeten de veters van de kicksen worden gestrikt in het bekertoernooi.

Het Steenwijker Olde Veste hier in actie voor de competitie. Zaterdag moeten de veters van de kicksen worden gestrikt in het bekertoernooi. Foto: Wilbert Bijzitter

De reserves van Olde Veste wonnen met overmacht de wedstrijden in een poule met Vv Steenwijk, Steenwijker Boys zaterdag en Nagele. Ook in de eerste knock-out ronde kon de reserves van de blauw-gelen weinig gebeuren. Ze wonnen doordeweeks met alleszeggende cijfers, 2-7, bij Oudehaske en zijn dus weer een ronde verder. De hoofdmacht van Olde Veste is ook nog actief in het toernooi. De Steenwijker blauw-gelen spelen zaterdag uit tegen QVC in het Friese Stavoren.