Olde Veste kan overwinning wel gebruiken. Steenwijk en de Boys zaterdag doen goed mee in kopgroep

Na een voor veel amateurvoetballers vrij weekend en voor sommige clubs bekerverplichtingen gaat de komende dagen de competitievoetbal weer rollen. Olde Veste ontvangt zaterdag Buitenpost. De Steenwijkers doen het voetballend niet zo slecht, maar moeten in het veld in bepaalde situaties wat slimmer en volwassener worden.

Olde Veste heeft tot op heden alle punten, zes stuks, behaald in thuiswedstrijden. Zaterdag komt Buitenpost naar de Parallelweg.

Olde Veste heeft tot op heden alle punten, zes stuks, behaald in thuiswedstrijden. Zaterdag komt Buitenpost naar de Parallelweg. Foto: Sieb van der Laan

De Friezen zijn de competitie in de vierde divisie B aardig beter begonnen. Buitenpost staat keurig in de middenmoot, terwijl Olde Veste aan de bak moet om zich uit de degradatiezone te werken. Met VHK gaat het crescendo in de derde klasse C Oost. De formatie uit Sint Jansklooster is medekoploper met het Zwolse Dieze West. Zaterdag komt Rouveen naar sportpark Monnikenmolen. En dat is een goede middenmoter.

Willemsoord uit competitie

Nieuws

menu